Ramazan Ayı Gıda Paketi

17 Nisan 2020
49 defa okundu.
Ramazan Ayı Gıda Paketi

Ramazandan önce Evde kalan ve evli olup ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz , için gıda paketi hazırlıklarımız devam ediyor.
İlimizde eğitim gören uluslararası öğrencilerimize her sene iftar veriyorduk. Bu sene malüm illetten dolayı ihtiyaç sahibi öğrencilerimize iftar veremeyeceğiz .
Onlar garib kalmasın diye gıda paketi hazırlıyoruz.
“Mallarınızı zekat ile koruyunuz,belaları dua ile def ediniz”buyuran bir peygamberin ümmeti olarak;ülkemizde ve ilimizde bulunan
ilim muhaciri kardeşlerimize bu Ramazanı şerifte Ensar olmak kardeşlik vazifemizdir.Allahın rahmeti,ancak ona itaat ile elde edilir.Büyük bir imtihanla karşı karşıya olduğumuz bu sıkıntılı günlerde dua etmekle birlikte dua da almalıyız.Gurbet yurdunda,ilim muhaciri olan kardeşlerimize garipliğini unutturacak bir yaklaşımla onlara iftar ettirme yarışında kurulduğu yıldan itibaren yerini alan derneğimiz,şartlar gereği bu yıl evli olan uluslar arası öğrenciler için yardım paketi kampanyası başlatmıştır.
Zekat,fitre ve infakları ilim muhaciri ile buluşturma hareketinde sen de yerini al.
Vererek mutlu olanlara ne mutlu.

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN