Çağımızı Şekillendirecek Gençlik Konferansı

26 Kasım 2017
1893 defa okundu.
Çağımızı Şekillendirecek Gençlik Konferansı
  • Tarihler: 26 Kasım - 26 Kasım
  • Zaman: 2315 gün önce bitti
  • Yeri: KUDER
  • Adresi:

Kayseri Uluslar arası Öğrenci Derneği(KUDER), “Çağımızı Şekillendirecek Gençlik” adlı bir konferans düzenledi. uluslararası öğrencinin iştirak ettiği konferansa eğitimci-yazar Ömer Arif konuşmacı olarak katıldı.Programa sivil toplum kuruluşları ve halktan da katılım oldu.
KUDER’de icra edilen konferans Özbekistanlı Doktora öğrencisi Abdulmelik’in sunuculuğunda Afganistanlı İsmail Nazari’nin Kur’an Tilaveti ile başladı.

Eğitimci-yazar Ömer Arif Hoca: “Çağımızda gençlik duyarlı olması gerekir. İyi eğitim görmenin yanında dini değerlerini de unutmamalıdır. Bazen çok kaliteli bilgin gençlerle karşılaşıyoruz. Ama tek eksiği vardır ki ahlaktan, dinden ıraktır. Maalesef ne kadar bilgin olsa olsun böyle insanlardan hayır beklemek yanlış olur” dedi. Ayriyeten, İslam tarihinden örnekler vererek konuşan hocamız Peygamber efendimize eşlik eden sahabeyi guzinin de bir kaçı genç iken efendimizin teveccühünü kazandığı, dinini yükseltmede devamlı olduğunu vurguladı. Bundan örnek almak gerektiğini söyleyen Ömer Arif hocamız gençlere emanet olan gençliklerini iyi değerlendirmeleri yönünde tavsiyede bulundu.

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN